RO | HU

Eolo - 590 DAY

Ziua şi noaptea …

Barca cu motor 590 Day este ideală pentru cei care caută calea de mijloc optimă între viaţa de zi şi confortul de noapte. Acest model este unul dintre cele mai căutate bărci Eolo. Este precis şi rapid. Poate fi echipat cu un motor de maxim 150 CP, dar şi aşa poate să atingă o viteză de 30-35 noduri. Datorită dotării această barcă oferă pasagerilor o distracţie plăcută.

În partea de “salon” a bărcii este o măsuţă ovală, care măreşte sentimentul de confort şi este necesar pentru a servi masa. Când nu este folosit poate fi lesullyesztheto şi cabina se poate transforma într-un pat mare. Cabina are ferestre laterale precum şi pe acoperiş, dar lumina este asigurată şi de către lămpile încorporate. Locul pilotului a fost creată în aşa fel, încât toate instrumentele de navigaţie să fie la distanţă optimă, la îndemână. Spătarul scaunului pilotului poate fi aplecat în faţă, astfel asigurând o stabilitate la viteză mai mare în poziţie verticală. Întreaga barcă este caracterizată de eleganţă, de materii de calitate deja obişnuite la bărcile Eolo. Opţional există posibilitatea de a echipa barca cu o prelată protectoare, care oferă protecţie faţă de soare, sau oferă închiderea totală a puntelui. O altă soluţie confortabilă este duşul şi scara de baie pe pupa bărcii.


Modelul:590 DAYCategorie navigaţie:C
Producător: Eolo
Lungime:6 mLăţimea:2.5 m
Greutate:850 kgMotorizare maximă (CP):150
Volum carburant:150 lVolum apa:0 l
Numărul cabinelor:1Numărul persoanelor:6
Echipare standardbalustradă inox prova, 3 inele de tractare, scară baie, set pernă completă, pernă pentru plajă, rezervor combustibil 150 l, fenekviz szivattyu, masă cu picior, horn, busolă, panou electric cu întrerupători, lumini navigaţie, iluminare cabină, sistem de direcţie cu cabluri, uşă plexi pe cabină, podea cu înveliş antiderapaj, drenaje în cockpit, spaţii de depozitare, compartimente de stocare laterală, compartiment drenat pentru ancoră.

Preţul: 16 300 EUR fara TVA

Produse speciale

Base Boat Corallo 510
Produse speciale

Marlin Fisher 560

Galerie foto
590 DAY


SC. VITTEAM Srl. Tg-Mures str. Arany Janos nr.3 Tel: +40.265.211112