RO | HU

Eolo - 590 Open

Viteza plăcută...

Cu barca 590 Open am combinat confortul şi viteza. Poate fi dotat cu motor de maxim 150 CP, cu care se poate deja atinge o viteză agreabilă, fără să pierdem stabilitatea bărcii. Siguranţa se datorează corpului bărcii, care am testat în situaţii şi în ape diferite, cu încărcătură diferită. 590 Open este o barcă, care oferă mai multe posibilităţi pentru a petrece plăcut timpul liber pe punte. Iubitorii soarelui pot beneficia în totalitate de prora bărcii, unde pot face plajă.

În cazul în care aveţi „oaspeţi”, transformaţi prora bărcii într-un colţ plăcut pentru conversaţii. Dacă doriţi numai să savuraţi priveliştea din faţa Dumneavoastră, puteţi să vă aşezaţi confortabil în scaunul de pilot, care având spătar reglabil oferă stabilitate corpului şi în poziţie verticală. Pe puntea bărcii sub banchete au fost amenajate locuri speciale pentru a depozita echipamentul şi bagajele.


Modelul:590 OpenCategorie navigaţie:C
Producător: Eolo
Lungime:6 mLăţimea:2.5 m
Greutate:780 kgMotorizare maximă (CP):150
Volum carburant:150 lVolum apa:0 l
Numărul cabinelor:0Numărul persoanelor:6
Echipare standardbalustradă inox prova, 3 inele de tractare, scară baie, set pernă completă, pernă pentru plajă, rezervor combustibil 150 l, masă cu picior, horn, busolă, panou electric cu întrerupători, lumini navigaţie, iluminare cabină, sistem de direcţie cu cabluri, uşă plexi pe cabină, podea cu înveliş antiderapaj, drenaje în cockpit, spaţii de depozitare, compartimente de stocare laterală, compartiment drenat pentru ancoră.

Preţul: 15 300 EUR fara TVA

Produse speciale

Base Boat Corallo 510
Produse speciale

Marlin Fisher 560

Galerie foto
590 Open


SC. VITTEAM Srl. Tg-Mures str. Arany Janos nr.3 Tel: +40.265.211112