RO | HU

Eolo - 650 DAY

Barca soluţiilor …

De ce barca cu motor 650 Day? În primul rând pentru că conţine toate soluţiile, caracteristicile care oferă posibilitatea de a exploata în totalitate puntea. Să fie vorba despre comoditatea de noapte, de navigaţia în timpul zilei sau despre formele moderne, armonioase. Acest model este privilegiat printre bărcile noastre, şi pentru a atinge scopurile propuse, a fost creat cu foarte mare grijă. Modelele Day au fost create în primul rând pentru a servi nevoile navigaţiei în timpul zilei. Poziţionarea specifică a cârmei face posibilă abordarea liniştită a prorei bărcii. Perna de plajă aflată aici ocupă aproape total prora bărcii. Pupa bărcii de asemenea este amenajat în aşa fel să ofere relaxare, întâlnire cu prieteni, întrucât are banchete în forma de L.

Prin reglarea scaunului de pilot şi căpitanul poate participa la discuţii. Acest scaun este un pic mai înalt, de aici se vede toată barca şi împrejurimile. Sub scaun se găseşte o baie micuţă, şi tot aici se poate instala un aragaz pentru gătit


Modelul:650 DAYCategorie navigaţie:
Producător: Eolo
Lungime:6.6 mLăţimea:2.5 m
Greutate:1000 kgMotorizare maximă (CP):200/147
Volum carburant:200 lVolum apa:70 l
Numărul cabinelor:1Numărul persoanelor:8
Echipare standardbalustradă inox prova, 3 inele de tractare, scară baie, set pernă completă, pernă pentru plajă, rezervor combustibil 150 l, masă cu picior, horn, busolă, panou electric cu întrerupători, lumini navigaţie, iluminare cabină, sistem de direcţie cu cabluri, uşă plexi pe cabină, podea cu înveliş antiderapaj, drenaje în cockpit, spaţii de depozitare, compartimente de stocare laterală, compartiment drenat pentru ancoră.

Preţul: 21 600 EUR fara TVA

Produse speciale

Base Boat Corallo 510
Produse speciale

Marlin Fisher 560

Galerie foto
650 DAY


SC. VITTEAM Srl. Tg-Mures str. Arany Janos nr.3 Tel: +40.265.211112